Gevalletje waterschade

Waddinxveen – Politieagenten onderzochten donderdag 3 april samen met de brandweer een melding waarbij water vanuit een kruipruimte van een pand aan de Coenecooop naar buiten stroomde. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat het om een ‘hennepkwekerij’ te gaan, waar alle materialen klaar stonden, alleen de planten ontbraken nog. In het pand werd […]

Waddinxveen – Politieagenten onderzochten donderdag 3 april samen met de brandweer een melding waarbij water vanuit een kruipruimte van een pand aan de Coenecooop naar buiten stroomde.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat het om een ‘hennepkwekerij’ te gaan, waar alle materialen klaar stonden, alleen de planten ontbraken nog. In het pand werd niemand aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in.

Hennepkwekerijen

De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.