Getuigenoproep verkeersconflict

Utrecht – De politie zoekt getuigen van een verkeersconflict tussen drie motors en een personenauto in Utrecht op woensdagmiddag 16 april. Woensdagmiddag 16 april ontstond een verkeersconflict tussen een automobilist en drie motorrijders. Op de A12 ter hoogte van Oudenrijn richting Utrecht wilde de automobilist invoegen en ontstond er onenigheid met de motorrijders over wie […]

Utrecht – De politie zoekt getuigen van een verkeersconflict tussen drie motors en een personenauto in Utrecht op woensdagmiddag 16 april.

Woensdagmiddag 16 april ontstond een verkeersconflict tussen een automobilist en drie motorrijders. Op de A12 ter hoogte van Oudenrijn richting Utrecht wilde de automobilist invoegen en ontstond er onenigheid met de motorrijders over wie voorrang had. De automobilist reed verder en zag dat hij achtervolgd werd door de motorrijders.

Even later, rond 17.00 uur, kwam de automobilist, onder het viaduct van de A12 op de Europalaan, tot stilstand en werd direct geblokkeerd door de drie motoren. De onenigheid van even daarvoor escaleerde, waarbij de automobilist geslagen werd door twee van de motorrijders. Hierna belde de automobilist direct met de politie. Twee motorrijders, 37 en 48 jaar uit Dordrecht, zijn aangehouden.

Getuigenoproep

Tijdens het verkeersconflict zijn er meerdere voetgangers en voertuigen voorbij gekomen. De politie wil graag met deze getuigen in contact komen. Wij vragen u contact op te nemen met de recherche op het nummer 0900-8844. Anoniem kan ook: op 0800-7000.