Getuigenoproep mishandeling Dorpsstraat

De Koog – Een 18-jarige man uit Den Burg en een 19-jarige man uit Oudeschild raakten in de nacht van zaterdag op zondag gewond na een mishandeling op de Dorpsstraat. De twee mannen liepen net na 02.00 uur over deze straat toen zij een groepje van vier of vijf mensen zagen staan. Een van de […]

De Koog – Een 18-jarige man uit Den Burg en een 19-jarige man uit Oudeschild raakten in de nacht van zaterdag op zondag gewond na een mishandeling op de Dorpsstraat.

De twee mannen liepen net na 02.00 uur over deze straat toen zij een groepje van vier of vijf mensen zagen staan. Een van de mannen uit dit groepje riep iets waarop de 19-jarige man uit Oudeschild reageerde. Hierbij werd de 19-jarige man mishandeld door de man uit de groep die had staan roepen. De 18-jarige man uit Oudeschild wilde zijn vriend te hulp schieten maar werd hierop zelf mishandeld.

De 19-jarige man liep een gebroken neus op en een snee boven zijn wenkbrauw. De 18-jarige man had behoorlijke verwondingen aan zijn mond en moest ter behandeling naar het ziekenhuis. Beide slachtoffers hebben inmiddels aangifte gedaan van mishandeling.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er mensen die meer kunnen vertellen over de mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op Texel op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

2014211407