Getuigenoproep beroving telefoon

Hoorn – Een 16-jarige jongen uit Hoorn werd vrijdagavond rond 20.45 uur bij de speeltuin op de Koolmees beroofd van zijn telefoon. Het slachtoffer liep met zijn fiets aan de hand op de kruising Grutto/Reiger toen hij werd aangesproken door een man. Hij moest meelopen van de man. Zij kwamen via de Spaarneweg en de […]

Hoorn – Een 16-jarige jongen uit Hoorn werd vrijdagavond rond 20.45 uur bij de speeltuin op de Koolmees beroofd van zijn telefoon.

Het slachtoffer liep met zijn fiets aan de hand op de kruising Grutto/Reiger toen hij werd aangesproken door een man. Hij moest meelopen van de man. Zij kwamen via de Spaarneweg en de Ekster bij de speeltuin op de Koolmees terecht. Hier moest de 16-jarige jongen zijn zakken leegmaken. Toen hij zijn telefoon tevoorschijn haalde werd deze afgepakt. Hierop moest het slachtoffer weglopen. Zijn fiets bleef achter. Ook deze is vermoedelijk meegenomen door de verdachte.

De verdachte is circa 20 jaar oud, heeft een slank maar gespierd postuur, is 1.70 lang, licht getint en heeft kort geschoren zwart haar. Hij droeg een wit T-shirt met een opdruk van de Surinaamse vlag en een zwarte jas met capuchon.

Bent u getuige geweest van de beroving, herkent u de dader aan de hand van het signalement of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de recherche in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).