Getuigenoproep: beroofd van telefoon

Utrecht – In de avond van zondag 28 april werd een man beroofd van zijn telefoon. De politie is op zoek naar getuigen Rond 21.30 uur liep een 20-jarige man uit Maarssen vanaf Hoog Catharijne via de roltrappen naar Moreelsepark, in de richting van Mariaplaats. Hij werd aangesproken door een man die vroeg of hij […]

Utrecht – In de avond van zondag 28 april werd een man beroofd van zijn telefoon. De politie is op zoek naar getuigen

Rond 21.30 uur liep een 20-jarige man uit Maarssen vanaf Hoog Catharijne via de roltrappen naar Moreelsepark, in de richting van Mariaplaats. Hij werd aangesproken door een man die vroeg of hij zijn telefoon mocht zien. Toen de 20-jarige man hem wilde vragen waarom, pakte de verdachte de telefoon af en gaf hij het slachtoffer een duw. Het slachtoffer gaf hem een klap in het gezicht. De verdachte sloeg hem terug en liep vervolgens weg richting het park. Het slachtoffer zag dat er een andere man achter de verdachte aanliep en vermoedde dat de twee bij elkaar hoorden.

Signalementen 

De man die de telefoon afpakte, heeft een negroïde uiterlijk en bruin, kort kroeshaar. Hij is tussen de 26 – 35 jaar oud. De man heeft een breed postuur, is ongeveer 1.80 – 1.90 meter lang en heeft een rond gezicht. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een blauwe broek en zwarte gympen. Ook droeg hij een zwart tasje. 

De man die met de eerste verdachte meeliep, heeft ook een negroïde uiterlijk en zwart kroeshaar. Hij is tussen de 26 – 35 jaar oud. De man heeft een breed postuur en is tussen de 1.70 – 1.80 meter lang. 

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.