Getuigen straatroof gezocht

Den Haag – Het straatroventeam, dat aan Bureau De Heemstraat draait, is op zoek naar informatie over een brutale straatroof, woensdag 1 mei omstreeks 23.30 uur. Een 30-jarige Haagse liep over de Noordwal toen zij plotseling van achteren aangevallen werd. Het slachtoffer werd naar de grond gewerkt, waarbij een man haar mond dichthield zodat zij […]

Den Haag – Het straatroventeam, dat aan Bureau De Heemstraat draait, is op zoek naar informatie over een brutale straatroof, woensdag 1 mei omstreeks 23.30 uur.

Een 30-jarige Haagse liep over de Noordwal toen zij plotseling van achteren aangevallen werd. Het slachtoffer werd naar de grond gewerkt, waarbij een man haar mond dichthield zodat zij niet kon gillen. Uiteindelijk namen de, vermoedelijk drie, daders de telefoon en sleutelbos van de vrouw mee en gingen ervandoor in de richting van de Twenstraat en renden vervolgens linksaf het ZHB-hoven op. Een aantal omwonenden ontfermde zich over het slachtoffer, dat door de beroving een bloedlip en een gezwollen lip had.

Van de daders is alleen bekend dat zij capuchons op hun hoofd hadden. Hebt u iets gezien van deze laffe beroving of hebt u anderszins informatie die kan helpen de daders te vinden? Neem dan contact op met het straatroventeam via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.