Getuigen gezocht voor aanrijding Rotterdam

Rotterdam – Bij de kruising Boompjes-Rederijstraat heeft rond 20:25 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarna een bestuurder weg reed. De politie is op zoek naar deze bestuurder en vraagt getuigen om zich te melden. Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. De inzittenden van één auto raakten gewond. De brandweer knipte een van hen uit de […]

Rotterdam – Bij de kruising Boompjes-Rederijstraat heeft rond 20:25 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarna een bestuurder weg reed. De politie is op zoek naar deze bestuurder en vraagt getuigen om zich te melden.

Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. De inzittenden van één auto raakten gewond. De brandweer knipte een van hen uit de auto. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen is nog niet duidelijk.

Toen het ongeval was gebeurd stapte drie passagiers uit de andere auto, een volkswagen Golf, en renden weg. De bestuurder reed vervolgens met de auto weg. De auto werd niet lang daarna in de Kortenaerstraat aangetroffen door politieagenten. Van de bestuurder ontbrak ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval en naar mensen die mogelijk de bestuurder uit de auto hebben zien stappen in de Kortenaerstraat of hebben zien weglopen. Ook is de politie op zoek naar informatie over het drietal dat direct na het ongeval uitstapte en wegrende. Heeft u informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844. Tips kunt u ook anoniem doorgeven door M. te bellen via 0800-7000.