Getuigen gezocht van ramkraak op supermarkt

Eindhoven – De politie zoekt getuigen van een ramkraak die dinsdagochtend met een auto is gepleegd op een supermarkt aan Orionstraat in Eindhoven. Het voertuig was op donderdag 8 januari tussen 9.30 en 14.30 uur gestolen vanaf de Insulindelaan in Eindhoven. Na de kraak werd het voertuig achtergelaten bij de supermarkt. Agenten kregen rond 3.40 […]

Eindhoven – De politie zoekt getuigen van een ramkraak die dinsdagochtend met een auto is gepleegd op een supermarkt aan Orionstraat in Eindhoven. Het voertuig was op donderdag 8 januari tussen 9.30 en 14.30 uur gestolen vanaf de Insulindelaan in Eindhoven. Na de kraak werd het voertuig achtergelaten bij de supermarkt.

Agenten kregen rond 3.40 uur een melding dat een auto de pui van de supermarkt had geramd. Bij de kraak waren twee personen gezien. Daarna gingen de daders er in een andere auto vandoor. Het gaat om een kleine, donkere hatchback. Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de daders vermoedelijk uit waren op het geld uit de geldautomaat. Er is geen buit gemaakt. De technische recherche heeft bij de supermarkt onderzoek verricht. Ook is een buurtonderzoek gehouden.

Getuigen

Getuigen die iets van de ramkraak en de diefstal van het voertuig hebben gezien worden verzocht om contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.