Getuigen gezocht ernstige aanrijding twee fietsers

Amersfoort – Op dinsdag 26 augustus omstreeks 09.50 uur vond er op de kruising Rondweg Noord met de Zevenhuizerstraat een ernstige aanrijding plaats. Bij deze aanrijding raakten twee meisjes van 10 en 11 jaar uit Amersfoort en Leusden gewond, waarbij één met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis werd overgebracht. De meisjes kwamen fietsend vanuit Nieuwland, […]

Amersfoort – Op dinsdag 26 augustus omstreeks 09.50 uur vond er op de kruising Rondweg Noord met de Zevenhuizerstraat een ernstige aanrijding plaats.

Bij deze aanrijding raakten twee meisjes van 10 en 11 jaar uit Amersfoort en Leusden gewond, waarbij één met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis werd overgebracht. De meisjes kwamen fietsend vanuit Nieuwland, op het fietspad aan de zijde van de Bunschoterstraat. Bij het oversteken van de kruising werden zij aangereden door een personenauto. De bestuurder, een 36-jarige inwoner uit Tweede Exloërmond, is overgebracht naar het politiebureau voor het afnemen van een verklaring. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen die over de Rondweg Noord in de richting van de Bunschoterstraat reden of vanaf de Zevenhuizerstraat de Rondweg Noord iets hebben gezien. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Amersfoort via 0900-8844.