Getuigen beroving gezocht

Den Haag – De recherche van politiebureau Laak onderzoekt een straatroof op de Van Musschenbroekstraat. Een 20-jarige Haagse werd daar woensdag rond 18.15 uur beroofd van haar mobiele telefoon. De vrouw was bij de halte Oudemansstraat uit de tram gestapt en liep vervolgens via de Reinwardstraat naar de Van Musschenbroekstraat. Onderweg werd zij ingehaald door […]

Den Haag – De recherche van politiebureau Laak onderzoekt een straatroof op de Van Musschenbroekstraat. Een 20-jarige Haagse werd daar woensdag rond 18.15 uur beroofd van haar mobiele telefoon.

De vrouw was bij de halte Oudemansstraat uit de tram gestapt en liep vervolgens via de Reinwardstraat naar de Van Musschenbroekstraat. Onderweg werd zij ingehaald door een man op de fiets, die – toen hij haar voorbij was – omkeerde en haar weer tegemoet fietste. Toen de vrouw op de Van Musschenbroekstraat een portiek in was gegaan, bleek dat zij gevolgd was; mogelijk door de man die zij eerder had zien fietsen. Hij pakte haar telefoon af en vluchtte op zijn fiets weg in de richting van de Oudemansstraat. Hij had een grijze capuchon op. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de recherche van Bureau Laak op telefoonnummer 0900-8844.