Gestolen bestelbus in brand gestoken

Hoorn – Een gestolen bestelbus is dinsdagavond rond 23.40 uur in brand gestoken op een parkeerplaats aan de Lijster in Hoorn. De wagen was in de nacht van maandag op dinsdag in Hoorn gestolen. Dezelfde nacht was de bestelbus ook betrokken bij een poging inbraak. Dinsdagavond zag een getuige twee personen zich verdacht gedragen. Korte […]

Hoorn – Een gestolen bestelbus is dinsdagavond rond 23.40 uur in brand gestoken op een parkeerplaats aan de Lijster in Hoorn. De wagen was in de nacht van maandag op dinsdag in Hoorn gestolen.

Dezelfde nacht was de bestelbus ook betrokken bij een poging inbraak. Dinsdagavond zag een getuige twee personen zich verdacht gedragen. Korte tijd later stond de bestelbus in brand. Hij zag het tweetal wegrijden op een scooter.

Van de verdachten is het volgende signalement bekend: verdachte één is tussen de 16 – 20 jaar oud, 1,70 m lang, droeg een petje en een blauw vest. Verdachte twee is ook tussen de 16 – 20 jaar oud, 1,70 m lang. Hij droeg een zwarte jas met bondkraag en capuchon en een lichte spijkerbroek. De beide verdachten waren volgens de getuige licht getint.

Mensen die informatie hebben over het tweetal worden verzocht te bellen met 0900-8844.

2014233763