Fietser overvallen

1 min


Nieuw Dordrecht – Een 18-jarige jongeman uit Nieuw Dordrecht werd dinsdagmorgen het slachtoffer van een gewapende beroving.

Omstreeks 05.45 uur fietste hij over het fietspad van de Vastenow langs het nieuwe kanaal, in de richting van het Scholtenskanaal WZ. Toen hij ter hoogte van de T-splitsing was, kwam vanuit het bos uit de richting van De Streek een bromfiets rijden met daarop 2 jongemannen. Deze blokkeerden het fietspad en dwongen de 18-jarige zijn portemonnee en mobiele telefoon af te geven. Toen hij aangaf niets bij zich te hebben werd hij met een mes bedreigd. Uiteindelijk pakte 1 van de daders een gele plastic tas met het opschrift van de Jumbo-supermarkt en een set oordopjes van het slachtoffer af en gingen ze er vandoor in de richting van De Streek.

De bestuurder van de scooter droeg een zwarte helm met getint vizier, een zwart vest, een zwarte joggingbroek, sportschoenen(vermoedelijk Nike) en zwarte motor handschoenen. Zijn leeftijd wordt geschat op 18 a 19 jaar oud. 

Zijn passagier van de scooter droeg een rode helm met getint vizier. Deze rode helm had allemaal witte schaafplekken. Verder droeg hij een zwarte glimmende jas van het merk Nickelson, een zwarte joggingbroek, sportschoenen(vermoedelijk Nike) en wordt eveneens geschat op 18 a 19 jaar oud.

De scooter waarop ze reden betrof een zwarte oud model scooter van het merk Peugeot en maakte veel lawaai.

Bent u getuige geweest van deze beroving of kent u de daders, bel dan met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (MMA) 0800-7000.


Delen