Fietser aangereden met hoofdwond naar ziekenhuis

Utrecht – Zaterdagochtend rond 05:00 uur is een 27-jarige man uit Utrecht aan zijn hoofd gewond geraakt bij een aanrijding. De fietser reed ter hoogte van de kruising Briljantlaan met Rotsoord toe hij in aanrijding kwam met een taxi. Agenten ter plaatse troffen de gewonde jongeman met een snee op zijn voorhoofd. Het slachtoffer was […]

Utrecht – Zaterdagochtend rond 05:00 uur is een 27-jarige man uit Utrecht aan zijn hoofd gewond geraakt bij een aanrijding.

De fietser reed ter hoogte van de kruising Briljantlaan met Rotsoord toe hij in aanrijding kwam met een taxi. Agenten ter plaatse troffen de gewonde jongeman met een snee op zijn voorhoofd. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. De taxichauffeur verklaarde dat de fietser overstak en dat hij nog probeerde te remmen. Door het gladde wegdek raakte de taxi een slip en kon de fietser niet meer ontwijken. Teven gaf de taxichauffeur aan dat de fietser zonder licht reed. De ambulance die snel ter plaatse was heeft de 27-jarige man meegenomen naar het ziekenhuis. Later in de ochtend hebben agenten nog contact gehad met de spoedeisende hulp. De man is inmiddels weer bij kennis. De afdeling verkeer bekijkt welke afhandeling deze zaak krijgt.