Eindhovenaar opgepakt voor geweld tegen agent

Veldhoven – Een 45-jarige man uit Eindhoven werd zondagavond rond 22.20 uur aangehouden op de Potakkerstraat voor geweld tegen een agent. Agenten zagen dat de man op de openbare weg zijn broek los maakte, vermoedelijk met de bedoeling te gaan plassen. De man, die onder invloed van alcohol was, werd daarop aangesproken. Hij had daar […]

Veldhoven – Een 45-jarige man uit Eindhoven werd zondagavond rond 22.20 uur aangehouden op de Potakkerstraat voor geweld tegen een agent.

Agenten zagen dat de man op de openbare weg zijn broek los maakte, vermoedelijk met de bedoeling te gaan plassen. De man, die onder invloed van alcohol was, werd daarop aangesproken. Hij had daar kennelijk geen boodschap aan en begon tegen een etalageraam te plassen. Daarop werd hem proces-verbaal aangezegd. Toen de politiemensen zijn identiteitsbewijs vroegen, draaide de man zich om en haalde uit. Hij sloeg naar één van de agenten, die nog net een stap terug kon zetten en daardoor kon voorkomen dat hij vol in het gezicht werd geraakt. De klap raakte hem echter nog wel op het jukbeen. De agent deed aangifte. De man zit vast voor mishandeling en wordt tevens beboet voor openbare dronkenschap en plassen op straat.