Eindhoven – Man aangehouden na slaan medewerker NS

Laatste update: 15-02-2014 | 12:48 Eindhoven – Op het NS-station in Eindhoven is zaterdagochtend een verdachte uit Utrecht aangehouden nadat hij een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de NS had geslagen. De 24-jarige man werd zaterdagochtend rond 2.30 uur door medewerkers van de NS aangesproken omdat hij zijn fiets in het stationshal had neergezet. Hij weigerde de […]

  • Laatste update: 15-02-2014 | 12:48

Eindhoven – Op het NS-station in Eindhoven is zaterdagochtend een verdachte uit Utrecht aangehouden nadat hij een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de NS had geslagen.

De 24-jarige man werd zaterdagochtend rond 2.30 uur door medewerkers van de NS aangesproken omdat hij zijn fiets in het stationshal had neergezet. Hij weigerde de fiets buiten te zetten en zijn personalia te geven toen een bekeuring uitgeschreven werd. Toen de BOA’s de man vervolgens uit het gebouw trachtten te zetten sloeg hij één van hen in het gezicht. De betreffende medewerker liep een snee onder zijn oog op door de klap. De verdachte is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.