Eindhoven – Gezocht – Dodelijk schietincident

De politie zoekt mogelijke getuigen die ons kunnen helpen bij het onderzoek naar het dodelijke schietincident op zondagochtend 7 mei aan de Memlincstraat. Daarbij kwam een 32-jarige Eindhovenaar om het leven.

Omschrijving

Identiteit slachtoffer

Omdat het voor het onderzoek van groot belang is dat er informatie boven tafel komt is ook besloten om een recente foto van het slachtoffer vrij te geven en informatie over zijn identiteit. Het gaat om de 32-jarige Johan van Boxtel uit Eindhoven. Het slachtoffer is een bekende van de politie en we sluiten dan ook niet uit dat de aanleiding voor het schietincident in het criminele milieu moet worden gezocht. Uiteraard zijn ook andere tips die kunnen helpen bij ons onderzoek welkom.

De politie werkt momenteel in een zogenoemd TGO met ruim 20 rechercheurs aan deze zaak.

Vragen

Voor het onderzoek is het van wezenlijk belang dat de politie een goed beeld krijgt van de laatste 24 uur van het slachtoffer. Wat heeft hij gedaan, waar is hij geweest en wie heeft hij eventueel ontmoet? De politie doet daarom een oproep aan iedereen die het slachtoffer zaterdag 6 mei of zondag 7 mei tot 6.00 uur nog heeft gezien. Zij kunnen contact met ons opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook is het mogelijk om informatie door te geven via het tipformulier onderaan dit bericht. 

Zaaknummer

2017094268

Datum delict

6th May, 2017

Plaats delict

Eindhoven

Signalement

Status

gezocht