Eigenaren van gevonden goederen gezocht

Epe – De politie heeft vrijdag 29 november aan de Dellenweg in Epe een fiets en twee damestassen gevonden. Mogelijk zijn deze goederen van de diefstal afkomstig, de politie komt graag in contact met de rechtmatige eigenaren. De politie ontving vrijdag een melding dat aan de Dellenweg, ter hoogte van het toeristische fietspad richting Heerde, […]

Epe – De politie heeft vrijdag 29 november aan de Dellenweg in Epe een fiets en twee damestassen gevonden. Mogelijk zijn deze goederen van de diefstal afkomstig, de politie komt graag in contact met de rechtmatige eigenaren.

De politie ontving vrijdag een melding dat aan de Dellenweg, ter hoogte van het toeristische fietspad richting Heerde, diverse goederen waren aangetroffen. Agenten gingen ter plaatsen en troffen in de berm de fiets en twee dameshandtassen. De politie vermoed dat de goederen mogelijk bij diefstal zijn weggenomen en is op zoek naar de rechtmatige eigenaren.

 

Het gaat om een zwarte fiets, een zogenaamde Cruiser, van het merk ‘Johnny Loco’. De damestassen die zijn aangetroffen zijn eveneens zwart. Eén van de twee is van het merk ‘GAG’.

De politie komt graag in contact met de eigenaren van de aangetroffen goederen. Daarnaast vraagt de politie aan personen die mogelijk hebben gezien dat de goederen werden achtergelaten, om contact op te nemen via 0900-8844.

(2013162026)