Echt – Opsporing Verzocht vraagt hulp in onderzoek overleden man in visvijver

Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 3 december aandacht aan het onderzoek naar een overleden man in een visvijver in Echt. Het 57-jarige slachtoffer werd op vrijdag 22 november in een visvijver aan de Doorderweg aangetroffen.

Uitzending

Het onderzoeksteam roept burgers via Opsporing Verzocht op om mee te helpen in het lopende onderzoek en informatie te delen. Mogelijk zijn er mensen die iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de visvijver aan de Doorderweg in Echt op vrijdag 22 november. Politiemedewerkers zijn na het aantreffen van de man op vrijdagavond gestart met een technisch- en buurtonderzoek. De toedracht van het overlijden is nog onbekend. Het onderzoeksteam houdt rekening met alle mogelijke scenario’s.

Deel uw informatie!

Als u informatie hebt, maar u wilt liever niet met de politie praten, dan kan dat door contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem. Delen van informatie kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch via 0800-7000.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 3 december om 20.30 uur live uitgezonden op NPO 1. De herhaling van dit opsporingsprogramma is woensdag 4 december om 11.40 uur op NPO2. Meer informatie via het onderzoeksdossier op deze website.