Duo aangehouden voor inbraak

Nijmegen – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 6 juni twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijfspand. Rond 01.00 waren twee inbrekers bij een bedrijf aan de Nieuwe Dukenburgseweg overlopen. Eén van de mannen, een 26-jarige Nijmegenaar, kon door agenten direct in dezelfde straat worden aangehouden. Na een […]

Nijmegen – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 6 juni twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijfspand.

Rond 01.00 waren twee inbrekers bij een bedrijf aan de Nieuwe Dukenburgseweg overlopen. Eén van de mannen, een 26-jarige Nijmegenaar, kon door agenten direct in dezelfde straat worden aangehouden. Na een korte zoektocht werd op de Zwanenveld 37e Straat een 36-jarige automobilist uit Nijmegen staande gehouden op verdenking van betrokkenheid bij de inbraak. In zijn auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen waarop hij is aangehouden. Beiden zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar zij zijn ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.

(2013053410)