Drugsverkoop leidt tot aanhouding

Sint Willebrord – Vrijdagavond rond 22.00 uur reden agenten in een onopvallende auto over de Dorpsstraat in Sint Willebrord. Terwijl zij daar reden zagen zij een heel langzaam rijdende auto, licht van kleur, rijden. Handel Op de parkeerplaats bij een supermarkt zagen zij dat de bestuurder van deze auto kort contact had met de bestuurder […]

Sint Willebrord – Vrijdagavond rond 22.00 uur reden agenten in een onopvallende auto over de Dorpsstraat in Sint Willebrord. Terwijl zij daar reden zagen zij een heel langzaam rijdende auto, licht van kleur, rijden.

Handel

Op de parkeerplaats bij een supermarkt zagen zij dat de bestuurder van deze auto kort contact had met de bestuurder van een andere, donkere, auto. Beide auto’s reden vervolgens weer verder.

Aanhouding

Beide voertuigen zijn gecontroleerd. Zowel de bestuurder van de lichte auto (een 33- jarige man uit Sint Willebrord) als de twee inzittenden (een 23-jarige man uit Breda en een 23-jarige man uit Roosendaal) in de donkere auto zijn aangehouden voor overtreding van de opiumwet. In de donkere auto werden verdovende middelen aangetroffen. Deze, en de donkere auto zijn in beslag genomen.