Drugsdealers opgepakt

Utrecht – De politie pakte maandagavond 24 juni twee mannen op. Zij worden verdacht van het handelen in verdovende middelen. Omstreeks 19.15 uur kreeg de politie meerdere meldingen, dat er mogelijk gedeald werd in de Otterstraat. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat vanuit een auto verdachte handelingen werden verricht. Bij het zien van de […]

Utrecht – De politie pakte maandagavond 24 juni twee mannen op. Zij worden verdacht van het handelen in verdovende middelen.

Omstreeks 19.15 uur kreeg de politie meerdere meldingen, dat er mogelijk gedeald werd in de Otterstraat. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat vanuit een auto verdachte handelingen werden verricht. Bij het zien van de politie begon een van de mannen direct te rennen. Na een korte achtervolging werd de 19-jarige man uit Utrecht aangehouden.

 

 

 

 

 

Toen de agenten een andere verdachte wilden, controleren ging ook deze verdachte op de loop. De 23-jarige man uit Utrecht werd eveneens na een korte sprint aangehouden. Tijdens de fouillering werden bij beide mannen verdovende middelen aangetroffen. Ook werden contact geld en meerdere telefoons in beslag genomen.