Drie ruziemakers aangehouden

Hengelo – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 15 juni aan de Beekstraat drie jongens aangehouden en voor onderzoek ingesloten. Rond 03.45 uur wordt gemeld dat aan de Beekstraat bij een ruzie tussen twee jongens, één jongen bewusteloos op de grond ligt. Als gealarmeerde agenten zich over de jongen, een 18-jarige […]

Hengelo – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 15 juni aan de Beekstraat drie jongens aangehouden en voor onderzoek ingesloten.

Rond 03.45 uur wordt gemeld dat aan de Beekstraat bij een ruzie tussen twee jongens, één jongen bewusteloos op de grond ligt. Als gealarmeerde agenten zich over de jongen, een 18-jarige Hengeloër, ontfermen in afwachting van de ambulance, ontstaat er tussen de toeschouwers van het incident een ruzie tussen twee andere knapen. De portiers van de naastgelegen horecagelegenheid hebben de agenten geassisteerd bij de aanhouding van de twee ruziemakers, een 19-jarige uit Borne en een 17-jarige Hengeloër. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

Een 17-jarige Hengeloër die de 18-jarige bewusteloos geslagen heeft is eveneens op de Beekstraat aangehouden. Ook hij is voor verhoor ingesloten.

De politie onderzoekt de aanleiding en de toedracht van de twee vechtpartijen.

2014060973, 2014060984