Drie personen gewond bij frontale aanrijding

Waalwijk – De politie behandelde in de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni 2013 een verkeersongeval op de Blyde Incomstelaan in Waalwijk. Het ongeluk gebeurde kort na middernacht en er waren drie gewonden Vermoedelijk kwam de veroorzaker op de verkeerde weghelft terecht. Hij is er ernstig aan toe. Drie gewonden De veroorzaker […]

Waalwijk – De politie behandelde in de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni 2013 een verkeersongeval op de Blyde Incomstelaan in Waalwijk. Het ongeluk gebeurde kort na middernacht en er waren drie gewonden Vermoedelijk kwam de veroorzaker op de verkeerde weghelft terecht. Hij is er ernstig aan toe.

Drie gewonden

De veroorzaker reed in een groene Fiat Punto. Het gaat om een 24-jarige inwoner van Sprang-Capelle. Hij raakte bij het ongeval zwaar gewond en liep o.a. schedelbasisfractuur en een gebroken linkerarm en linkerbeen. Hij is werd waarschijnlijk uit de auto geslingerd omdat hij de autogordel niet droeg.

De twee inzittenden van de tegemoet komende auto, een grijze VW Golf raakten ook gewond. Het gaat om twee vrouwen uit Waalwijk (71 en 68). Zij waren echter goed aanspreekbaar toen zij per ambulance naar het ziekenhuis gingen.

LifeLiner

De brandweer en traumahelikopter waren in eerste instantie opgeroepen om te assisteren bij dit ongeval. Het ging echter niet om een beknelling, waardoor hulp van de brandweer niet nodig was. Ook de LifeLiner is niet bij de plaats van het ongeval geland.

Ongevalsanalyse

Verkeersongeval analisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.