Drie mannen in uitgaanscentrum aangehouden na mishandeling

Breda – Agenten belast met het horecatoezicht in het Bredase uitgaangscentrum hebben afgelopen nacht drie mannen aangehouden omdat zij twee personen zouden hebben mishandeld. Rond 02.35 uur ontstond een vechtpartij in een café in de Vismarktstraat. Een 18-jarige man uit Etten-Leur verklaarde dat hij ruzie kreeg met een ander cafébezoeker. Vervolgens gooide deze man een […]

Breda – Agenten belast met het horecatoezicht in het Bredase uitgaangscentrum hebben afgelopen nacht drie mannen aangehouden omdat zij twee personen zouden hebben mishandeld.

Rond 02.35 uur ontstond een vechtpartij in een café in de Vismarktstraat. Een 18-jarige man uit Etten-Leur verklaarde dat hij ruzie kreeg met een ander cafébezoeker. Vervolgens gooide deze man een glas naar hem en kreeg hij van meerdere personen klappen en er ontstond een vechtpartij. Drie cafémedewerkers sprongen tussen de vechtende bezoekers in. Eén van de medewerkers liep daarbij letsel op aan zijn gezicht. Het 18-jarige slachtoffer had een hoofdwond en ging voor behandeling naar het ziekenhuis. Op basis van camerabeelden hielden de agenten de drie mannen aan. Zij werden ingesloten in een politiecel. Het gaat om een 21-jarige man uit Alphen aan den Rijn, een 22-jarige en 21-jarige man uit Hazerswoude-Rijndijk. De politie nam aangiften en getuigenverklaringen op. Uit het verdere onderzoek moet blijken wat de betrokkenheid van de verdachten bij de mishandeling is.