Drank en drugs gevonden bij huiszoeking

Maastricht – Bij een onderzoek in een woning aan de Flintstraat in Maastricht heeft de politie donderdag een partij sterke drank en verdovende middelen aangetroffen. De 47-jarige bewoner en diens 48-jarige echtgenote zijn aangehouden. De politie ging tot het onderzoek over na een anonieme melding over handel in verdovende middelen en gestolen goederen vanuit deze […]

Maastricht – Bij een onderzoek in een woning aan de Flintstraat in Maastricht heeft de politie donderdag een partij sterke drank en verdovende middelen aangetroffen. De 47-jarige bewoner en diens 48-jarige echtgenote zijn aangehouden.

De politie ging tot het onderzoek over na een anonieme melding over handel in verdovende middelen en gestolen goederen vanuit deze woning. Daarbij werd een speurhond ingezet. In een aanbouw werd circa 13 kilo hennep aangetroffen en een partij van circa 150 flessen Whisky van het duurdere segment. In een garagebox die de verdachte in gebruik heeft werden tientallen sloffen sigaretten, een kleine hoeveelheid cocaïne en ruim 900 gram hennep aangetroffen. Beide verdachten zijn vandaag voorgeleid aan de rechter commissaris.