Dishoek – Jongeren rechtstreeks aangesproken op jeugdoverlast Dishoek

De jongeren worden binnenkort met een QR-code op borden en social media rechtstreeks gewaarschuwd. Sinds vorige week treden de politie en de gemeente nadrukkelijk op om de overlast op het strand terug te dringen. Daarbij zijn alweer extra maatregelen genomen, zoals extra toezicht op het strand en rondom Dishoek.1 min


Er is natuurlijk niks mis met een normaal bezoek aan het strand, de duinen of een leuk café of restaurant. Dishoek heeft veel te bieden, zeker met mooi weer. Maar ook de jongeren moeten zich aan de regels houden. Dat scheelt een hoop ergernis en overlast voor iedereen. Omwonenden en bezoekers irriteren zich mateloos aan de rommel en hebben veel overlast van jongeren die alcohol, drugs of lachgas gebruiken. Samen kunnen we deze ergernis verbeteren!

Als iedereen zich aan de regels houdt, blijft Dishoek een van de leukste stranden van Zeeland. Maar als er overlast ontstaat, kunnen de overtreders te maken krijgen met fikse boetes. De komende dagen verschijnen er borden op het strand met een QR-code, die verwijst naar een boetekaart. Ook op social media zal de QR-code worden verspreid. Gemeente en politie hopen zo dat iedereen zich aan de regels houdt en rekening met elkaar houdt.


Delen