Dinther

Heeswijk-Dinther – Een bewoner van de Veldstraat werd vrijdagavond rond bij zijn woning overvallen. Hij wist echter aan zijn belagers te ontkomen. Tijdens de overval werd geschoten, maar er raakte niemand gewond. Het slachtoffer werd bij zijn woning door twee daders overvallen, die hem bedreigden met een vuurwapen en op enig moment zelfs schoten. Het […]

Heeswijk-Dinther – Een bewoner van de Veldstraat werd vrijdagavond rond bij zijn woning overvallen. Hij wist echter aan zijn belagers te ontkomen. Tijdens de overval werd geschoten, maar er raakte niemand gewond.

Het slachtoffer werd bij zijn woning door twee daders overvallen, die hem bedreigden met een vuurwapen en op enig moment zelfs schoten. Het slachtoffer werd daarbij niet geraakt en wist aan de overvallers te ontkomen. Hij zag dat de verdachten er vandoor gingen zonder buit, vermoedelijk in een blauwe personenauto. Waarschijnlijk werd deze auto bestuurd door een derde verdachte. De gealarmeerde politie startte direct een onderzoek in de omgeving en verspreide een Burgernetmelding. De technische recherche deed ter plaatse onderzoek naar eventueel achtergebleven sporen van de daders. De verdachten zijn echter vooralsnog voortvluchtig.

Getuigen

Van hen is slechts een summier signalement bekend omdat ze hun gezicht bedekt hadden. Ze waren ongeveer 1.85 meter lang en donker gekleed. Getuigen of mensen met informatie over de daders, worden dringend opgeroepen te bellen met de politie via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.