Diefstal uit etalage, recherche zoekt getuigen

Den Haag – De recherche van bureau Loosduinen zoekt getuigen van een diefstal op zaterdag 15 juni om 00.15 uur op het Loosduinse Hoofdplein. Agenten kregen een melding dat twee personen op een scooter met een stoeptegel een ruit van een juwelierszaak vernielden. Bij de juwelier zagen agenten dat er inderdaad een ruit was verbroken. Uit […]

Den Haag – De recherche van bureau Loosduinen zoekt getuigen van een diefstal op zaterdag 15 juni om 00.15 uur op het Loosduinse Hoofdplein.

Agenten kregen een melding dat twee personen op een scooter met een stoeptegel een ruit van een juwelierszaak vernielden. Bij de juwelier zagen agenten dat er inderdaad een ruit was verbroken. Uit de etalage waren enkele sieraden weggenomen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Tip? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.