Diefstal telefoon

Zoetermeer – Op station Leidsewallen werd maandag 22 december om 21.15 uur een 19-jarige Haagse van haar telefoon beroofd. De recherche is op zoek naar getuigen. Het slachtoffer stond met haar vriend op het station toen een onbekende man plotseling haar telefoon uit haar handen pakte. De verdachte, een man met een getint uiterlijk, een […]

Zoetermeer – Op station Leidsewallen werd maandag 22 december om 21.15 uur een 19-jarige Haagse van haar telefoon beroofd. De recherche is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stond met haar vriend op het station toen een onbekende man plotseling haar telefoon uit haar handen pakte. De verdachte, een man met een getint uiterlijk, een lengte van ongeveer 1.65 meter, in het donker gekleed en op zijn hoofd een lichtkleurig pet, rende met de telefoon weg in de richting van de Weteringdreef.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.