Diefstal ketting

Haarlem – Op donderdagmiddag werd een 57-jarige vrouw uit Haarlem beroofd van haar ketting op de Wenenstraat in haar woonplaats. Getuigen gezocht Omstreeks 15.20 uur liep zij met een kennis vanaf de Europaweg de Wenenstraat op, toen zij plotseling van achteren werd aangevallen. Er ontstond een korte worsteling waarbij de straatrover haar gouden ketting van […]

Haarlem – Op donderdagmiddag werd een 57-jarige vrouw uit Haarlem beroofd van haar ketting op de Wenenstraat in haar woonplaats.

Getuigen gezocht

Omstreeks 15.20 uur liep zij met een kennis vanaf de Europaweg de Wenenstraat op, toen zij plotseling van achteren werd aangevallen. Er ontstond een korte worsteling waarbij de straatrover haar gouden ketting van haar hals trok. De verdachte rende vervolgens weg in de richting van de Bernstraat.

De verdachte is een jongen van 15 tot16 jaar oud, met een lengte van 1.70 tot 1.75 meter. Hij had een licht getint uiterlijk en een mager postuur. Hij had donker haar dat aan de zijkanten was opgeschoren en dikke wenkbrauwen. Hij droeg een donkere trui met lange mouwen, een spijkerbroek en gympen.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, te bereiken via het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief).