Den Haag

1 min


Den Haag – Een Team Grootschalige Opsporing onderzoekt de dood van een 41-jarige Hagenaar. Politieagenten troffen de man woensdagavond aan in een woning aan de Beverweerdstraat. Hij bleek te zijn neergeschoten en was overleden.

Buurtbewoners alarmeerden rond 22.15 uur de politie, waarna agenten naar de woning gingen. In de woning troffen zij het slachtoffer aan; verder was er niemand aanwezig. Direct werd een onderzoek ingesteld; rechercheur van de Forensische Opsporing deden uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Dit wordt donderdag voortgezet. Ook wordt dan een uitgebreid buurtonderzoek gedaan.

Een Team Grootschalige Opsporing doet onderzoek naar de dader(s) en de toedracht van het schietincident; de rechercheurs proberen zich daarom onder andere een beeld te vormen van het slachtoffer, wie hij was en hoe zijn (sociale) omgeving eruit zag. Ook is het team op zoek naar getuigen. Heeft u woensdagavond iets gezien of gehoord dat te maken zou kunnen hebben met de dood van de 41-jarige Hagenaar, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Heeft u anderzijds informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, ook dan wil de politie graag met u in contact komen. Liever anoniem blijven? Bel dan met M. op 0800-7000.


Delen