Den Haag – Politie zoekt getuigen steekincident

De recherche zoekt getuigen van een steekincident op maandag 11 december op de Laan van Wateringse Veld. Een 16-jarige Hagenaar raakte daarbij gewond.

Omstreeks 20.20 uur kreeg de meldkamer van de politie een telefoontje dat er een steekincident geweest  zou zijn op de Sylvain Poonstraat en dat er iemand gewond geraakt was. Op een parkeerplaats troffen agenten een gewonde jongen aan. Het bleek te gaan om een 16-jarige Hagenaar. De steekpartij zou hebben plaatsgevonden op de Laan van Wateringse Veld. Enkele getuigen verklaarden dat de verdachte zich mogelijk in een nabij gelegen sportschool zou bevinden.

Doordat het slachtoffer een goed signalement gaf, hielden agenten een 22-jarge man uit Den Haag aan die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij de steekpartij.

De aanleiding van de steekpartij is nog onduidelijk. De recherche onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar getuigen. Hoewel de recherche al meerdere getuigen gehoord heeft, wil de recherche graag spreken met mensen die nog geen verklaring hebben afgelegd.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie over deze steekpartij, neem dan contact op met de recherche van bureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem, dan via M 0800-7000