Den Haag – Gezocht – Zware mishandeling Torenstraat

Laatste update: 06-05-2014 | 17:00 Zaaknummer: 2014084167 Plaats delict: Den Haag Een 27-jarige Hagenaar raakte maandagavond 28 april ernstig gewond nadat hij mishandeld werd door een nog onbekende man. De mishandeling vond vermoedelijk plaats naar aanleiding van een verkeersruzie. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Het slachtoffer […]

Laatste update: 06-05-2014 | 17:00
Zaaknummer: 2014084167
Plaats delict: Den Haag

Een 27-jarige Hagenaar raakte maandagavond 28 april ernstig gewond nadat hij mishandeld werd door een nog onbekende man. De mishandeling vond vermoedelijk plaats naar aanleiding van een verkeersruzie.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Agent met politieauto op achtergrond

Het slachtoffer liep rond 22.00 uur op het trottoir op de Torenstraat ter hoogte van Florencia. Hij kreeg onenigheid met een voorbijganger over een verkeerssituatie. Dit liep al snel uit de hand. De verdachte liet zijn fiets vallen en sloeg het slachtoffer één keer hard tegen het hoofd, waardoor de man ten val kwam. De verdachte pakte vervolgens zijn fiets op en liep daarmee naar de Nobelstraat. Daar stapte hij op zijn fiets en reed de Nobelstraat in. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht bleek ernstig hersenletsel te hebben opgelopen. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

De verdachte is rond de 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.60m – 1.70m. lang en droeg een glimmende, zwarte jas, een spjkerbroek en een zwarte pet. Hij rijdt op een zwarte, opvallende kleine, fiets, vermoedelijk een mountainbike.

Vragen

Bent u getuige geweest van de ruzie of de mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.