Den Haag – Gezocht – Zware mishandeling Beeklaan Den Haag

De politie zoekt twee verdachten die in de nacht van zondag 9 oktober twee Poolse mannen zwaar mishandelden. Een van hen raakte hierdoor zelfs buiten bewustzijn.

Omschrijving

Beide slachtoffers gingen zaterdagavond 8 oktober vanaf  23.00 uur uit in bar “Destina’ aan de De La Reyweg in Den Haag. Rond 02.00 uur vertrokken ze richting café ‘De nieuwe Beeklaan’ aan de Beeklaan. Omdat dit café al gesloten was, besloten ze naar huis te gaan en staken ze rond 03.00 uur de Beeklaan over. Daar werden ze vanuit het niets van achter aangevallen door twee personen. Één van de twee slachtoffers werd zo hard geschopt en geslagen dat hij buiten bewustzijn raakte.
De twee verdachten liepen hierna weg in de richting van de Cartesiusstraat en lieten de slachtoffers gewond achter. Een van hen was er zo slecht aan toe dat hij gereanimeerd moest worden. Beide slachtoffers werden vervoerd naar het ziekenhuis, maar hebben uiteindelijk geen blijvend letsel overgehouden.  

Camerabeelden
Op de beelden zijn twee mannen te zien die de slachtoffers waarschijnlijk al eerder die avond tijdens het uitgaan hebben ontmoet. Beide verdachten staan voor de deur bij het café aan de Beeklaan te praten. Vervolgens lopen ze weg en vlak hierna vindt de mishandeling plaats.

Signalementen
Eén van de twee mannen had een grijs trainingspak aan en de ander een zwart trainingspak. De verdachte met het grijze trainingspak heeft opgeschoren haar dat aan de achterzijde in een punt loopt. Hij droeg een heuptasje.

Vragen

Kent of herkent u deze verdachten op beeld? Neem dan contact op met de recherche Den Haag-West via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Zaaknummer

2016280995

Datum delict

8th October, 2016

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht