Den Haag – Gezocht – Woninginbraak Soestdijksekade Den Haag

Op vrijdag 4 januari rond 21.00 uur betrapt een 64-jarige bewoner inbrekers in zijn portiekwoning aan de Soestdijksekade ter hoogte van de Jutphaasstraat in Den Haag.

Omschrijving

 Op het moment dat hij de voordeur binnen wil gaan, blijkt deze aan de binnenkant geblokkeerd. Als de deur toch open gaat, stormt er een man de woning uit. Hij duwt hierbij de bewoner van de trap die daardoor ernstig gewond raakt. Na zijn val vluchten er meerdere mannen de woning uit en blijkt er te zijn ingebroken. Er worden geen camerabeelden getoond, maar het slachtoffer vertelt zijn verhaal voor de camera. 

Vragen

Is u iets bijzonders opgevallen op vrijdagavond 4 januari rond 21 uur in de omgeving van de Soestdijksekade ter hoogte van de Jutphaasstraat? Misschien hebben de verdachten er al eerder op de avond rondgehangen, of heeft iemand ze zien vluchten, te voet of met een voertuig. Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

Zaaknummer

2019004153

Datum delict

4th January, 2019

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht