Den Haag – Gezocht – Woning twee keer doelwit inbrekers

Laatste update: 11-03-2014 | 17:00 Zaaknummer: 2013231365 Plaats delict: Den Haag De recherche van Bureau Zuiderpark is op zoek naar informatie over een aantal mannen die het voorzien hadden op een woning aan de Loevesteinlaan. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Op 26 november vond er een […]

Laatste update: 11-03-2014 | 17:00
Zaaknummer: 2013231365
Plaats delict: Den Haag

De recherche van Bureau Zuiderpark is op zoek naar informatie over een aantal mannen die het voorzien hadden op een woning aan de Loevesteinlaan.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Op 26 november vond er een inbraak plaats in een hoog flatgebouw aan de Loevesteinlaan. De bewoonster was rond 19.00 uur weggegaan en toen zij rond 20.30 uur terugkwam stonde de voordeur van de woning open. De hele woning was doorzocht en er was een geldbedrag en een televisie meegenomen. Op de beelden is te zien dat er een Opel Astra het parkeerterrein van de flat oprijdt. Een minuut later komen er 4 jongens vanaf het parkeerterrein de flat in met allen capuchons op. Korte tijd later komen de 4 jongens weer in beeld met een tas met daarin vermoedelijk een tv. De jongens gaan de flat uit en lopen richting de parkeerplaats. Na een minuut rijd de Opel Astra het parkeerterrein af.

Op 28 november omstreeks 21.00 uur werd er aangebeld bij dezelfde bewoonster van een flat aan de Loevesteinlaan. Via de camera van de intercom zag de bewoonster een man staan die ze niet kende. Een aantal minuten later hoorde de vrouw gerommel aan haar voordeur alsof er iemand met een sleutel naar binnen probeerde te komen. Toen ze begon te schreeuwen en te slaan op de deur ging de man ervandoor. Ten tijde van deze poging inbraak zijn er op camerabeelden twee mannen te zien die voor de flat staan. Beide mannen gaan de hal van de flat binnen. Na enige tijd verlaat een van de mannen de flat weer. De andere man heeft mogelijk via een nooddeur de flat verlaten. En van de twee mannen heeft hetzelfde kleding signalement als van de inbraak twee dagen eerder.

Vragen

(Her-)Kent u de mannen op de camerabeelden? Bel dan de recherche van Bureau Zuiderpark via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Afbeeldingen