Den Haag – Gezocht – Verdachten mishandeling gezocht

De politie is op zoek naar de identiteit van twee verdachten die zaterdagmiddag 16 april in Den Haag op de Hoefkade, ter hoogte van het Kaapseplein, een fietser mishandelden.

Omschrijving

De fietser, een 54-jarige man, werd kort daarvoor op het fietspad bij de benzinepomp aan het Kaapseplein afgesneden door twee vrouwen in een auto. Hij maakte hierna een gebaar om duidelijk te maken dat ze moesten uitkijken en fietste verder. De auto met de vrouwen reed door, maar op dat moment stapte uit een auto aan de overkant van de weg een man die meteen naar het slachtoffer toe liep. Hij trok hem van zijn fiets en riep dat hij dat gebaar naar zijn vrouw had gemaakt. Hierna schopte hij het slachtoffer dat inmiddels op de grond lag meerdere malen. Een andere man kwam erbij en schopte het slachtoffer ook. Volgens getuigen duurde het wel enkele minuten voordat ze het slachtoffer met rust lieten.

Gewond
Het slachtoffer is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hier is geconstateerd dat hij een ribfractuur aan de mishandeling heeft overgehouden.

Signalement
De man die de fietser als eerste aanviel, droeg een witte blouse en een spijkerbroek. Hij is vermoedelijk van Turkse komaf. Hij is ongeveer 1.80 á 1.90 lang en tussen de 20 en 30 jaar oud. De andere man droeg een groene jas en een spijkerbroek. Hij heeft een gezet postuur en is vermoedelijk ook van Turkse komaf.

Vragen

Zaaknummer

2016106880

Datum delict

15th April, 2016

Plaats delict

Den Haag

Signalement

titel

Signalement

Status

gezocht