Den Haag – Gezocht – Steekincident Laakkade

Personeel van een kapperszaak aan de Goeverneurlaan in Den Haag schrok behoorlijk toen een gewone jongen van 16 jaar op vrijdag 29 april omstreeks 12.10 uur de winkel binnen kwam lopen met een steekwond.

Omschrijving

De jongen bleek kort daarvoor op de kruising Laakkade met de Schoolmeesterstraat te zijn gestoken. Hij wist weg te komen en is toen de kapperszaak in gevlucht.

Het toeval wilde dat er net een verpleegkundige in de zaak aanwezig was en die heeft eerste hulp kunnen verlenen. De kapper heeft heel adequaat gehandeld en meteen de hulpdiensten gebeld. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht en daar is hij geopereerd aan zijn verwondingen. Hij is inmiddels aan het herstellen.

Signalement
Het gaat om een man die een zwarte jas met capuchon droeg. Deze man heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.80 lang. Hij is die vrijdag 29 april even na 11.30 uur gevlucht in de richting van de Laakkade. Daarnaast is de recherche op zoek naar de verpleegkundige die eerste hulp heeft verleend in de kapperszaak. Dat is mogelijk een belangrijke getuige.

De districtsrecherche Den Haag Zuid komt graag in contact met mensen die misschien iets hebben meegekregen over de eventuele aanleiding. Of hebben ze er iemand over horen praten. De steekpartij vond plaats ter hoogte van de kruising Laakkade met de Schoolmeesterstraat in Den Haag op vrijdag ochtend 29 april even na 11.30 uur. Of bent u de verpleegkundige? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Datum delict

29th April, 2016

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht