Den Haag – Gezocht – Overval tankstation Valkenboslaan Den Haag

Op zondagmiddag 14 oktober rond 12.00 uur overvalt een gewapende man een benzinestation aan de Valkenboslaan in Den Haag. Hij gaat er met geld uit de kassa vandoor en loopt weg in de richting van de Valkenboskade.

Omschrijving

Op het moment dat de medewerkster een klant aan het helpen is, ziet ze plotseling de man achter deze klant staan. Hij heeft een mes bij zich en zegt dat hij geld wil hebben. De medewerkster weigerde in eerste instantie om mee te werken, maar de overvaller blijft dreigen met het mes en eist nogmaals geld. Uiteindelijk opent de medewerkster de kassa. De overvaller springt op de toonbank en doet een greep uit de kassa. Hij loopt daarna met de buit de winkel uit en gaat rechtsaf richting de Valkenboskade.
Er zijn momenteel nog geen camerabeelden, maar er is wel een signalement van de verdachte:
Het gaat om een vrij kleine man van ongeveer 1.65m tot 1.75m. Hij wordt rond de 25 jaar oud geschat en heeft een tenger of slank postuur. Hij droeg een zwarte muts en een sjaal voor zijn gezicht en hij had een vest aan met een capuchon die hij op had. Hij had een blauwe spijkerbroek aan en droeg zwart/witte schoenen. 
Misschien heeft de overvaller al even rondgehangen die zondagmidag 14 oktober rond 12 uur in de omgeving van het tankstation en is dat iemand opgevallen.

Vragen

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de tiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

Zaaknummer

20178277885

Datum delict

14th October, 2018

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht