Den Haag – Gezocht – Overval Sweetie

Laatste update: 16-12-2014 | 19:00 Zaaknummer: 2014308362 Plaats delict: Den Haag De recherche van Bureau Laak heeft de beschikking over camerabeelden van een man die vermoedelijk verantwoordelijk is voor maar liefst drie overvallen. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Een gemaskerde man kwam die zondagavond 30 november […]

Laatste update: 16-12-2014 | 19:00
Zaaknummer: 2014308362
Plaats delict: Den Haag

De recherche van Bureau Laak heeft de beschikking over camerabeelden van een man die vermoedelijk verantwoordelijk is voor maar liefst drie overvallen.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier De camerabeelden van de drie overvallen

Een gemaskerde man kwam die zondagavond 30 november omstreeks 20.20 uur restaurant Sweetie aan de van Musschenbroekstraat, op de hoek van het Pasteurplein. Eenmaal binnen bedreigde de man het personeel met een vuurwapen. De man ging er uiteindelijk vandoor met een geldbedrag. Het is nog onbekend hoe en in welke richting hij er vandoor is gegaan.

Signalement:
blank
slank postuur
ongeveer 25 jaar
ongeveer 1.65 m
blauwe spijkerbroek
blauwe Moncler jas (sportieve donsjas) met lichte bontkraag en capuchon

Twee weken later, zondag 14 december, overviel een man met een vergelijkbaar signalement en werkwijze het Shell tankstation aan de Rijswijkseweg. Ook van deze overval zijn camerabeelden beschikbaar. Vermoedelijk dezelfde dader pleegde twee jaar geleden al een overval op restaurant Sweetie.

Vragen

Kent of herkent u deze overvaller op de beelden van de drie overvallen, neem dan contact op met de recherche van bureau Laak via nummer 0900-884. Liever anoniem, bel M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Afbeeldingen