Den Haag – Gezocht – Overval supermarkt Leyweg Den Haag

Op dinsdag 21 maart werd het personeel van de supermarkt tijdens sluitingstijd overvallen door drie gewapende verdachten. Omdat het niet lukte om de kluis te openen, gingen de overvallers er zonder buit vandoor.

Omschrijving

Rond 21.00 uur was een van de medewerksters klaar om naar huis te gaan. Nog voor ze bij de achteruitgang was, hoorde ze stemmen uit een andere ruimte. Plotseling ging er een deur open en stonden er drie gemaskerde overvallers voor haar. De drie hadden op dat moment al een andere collega van haar overmeesterd. Hij werd bedreigd met een vuurwapen. Onderweg naar binnen, kwamen ze nog meer collega's tegen die allemaal moesten meelopen, onder bedreiging van het vuurwapen. In de kluisruimte wilden de overvallers dat de kluis door de medewerkers werd opengemaakt, maar niemand van hen was in het bezit van de sleutel. Nadat de overvallers zelf nog probeerden de kluis te openen, zagen ze in dat dit niet ging lukken en gingen ze er zonder buit vandoor.

Vluchtroute
De overvallers reden met z’n drieën weg op één motorscooter de Lonnekerstraat in. Vermoedelijk bleven zij op het pad achter de winkels van de Leyweg rijden tot ze uitkwamen bij de keerlus op de Genemuidenstraat. Vervolgens reden ze over de Leyweg langs de Kentucky en daarna de Melis Stokelaan op. Misschien zijn er mensen die de drie mannen op één scooter zijn opgevallen.

Vragen

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie die kan leiden tot het oplossen van deze overval, dan komt de recherche Den Haag Zuid graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem u informatie delen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Zaaknummer

2017078653

Datum delict

20th March, 2017

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht