Den Haag – Gezocht – Overval Domino’s Oude Haagweg Den Haag

Ruim twintig personeelsleden van het filiaal van Domino’s pizza aan de Oude Haagweg werden zondagavond 20 maart het slachtoffers van een gewapende overval. De recherche onderzoekt de zaak.

Omschrijving

De Domino’s Pizza is gelegen aan de Oude Haagweg. De winkel is op zondagavond tot 22.00 uur open. Daarna vinden er nog wat schoonmaak- en andere afsluitwerkzaamheden plaats. Op die zondagavond 20 maart komen even na sluitingstijd, rond 22.15 uur, twee mannen binnen die het personeel meteen bedreigen met een groot mes en een vuurwapen. Vanwege een feestje, is er die avond toevallig veel personeel aanwezig. De overvallers willen naar de kluis. Maar de kluis is bij de Domino’s goed beveiligd dus daar kom je niet zomaar in. En dat wordt de overvallers ook al snel duidelijk.

De twee gewapende mannen verleggen dan hun focus op de kassa. Daar halen ze geld uit en stoppen een groot deel van de opbrengst van die dag in een zwarte sporttas en ze gaan er vandoor. De twee vluchten weg in de richting van de Van der Goeslaan en de Gerrit van der Veenlaan.

Dader 1 is een lange man. Geschatte lengte ongeveer 1,95 meter lang. Deze man was duidelijk langer dan dader twee, hij droeg een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Tussen de 30 en de 40 jaar oud. Donkere jas met bontkraag. Tot op de heupen, een echte winterjas. Een zwarte trainingsbroek. De man had wat langer haar en dat kwam van achteren uit zijn sjaal vandaan. Zijn haar was donker van kleur. Hij droeg donkere sportschoenen. De man droeg een donkere sjaal (Bandana) om zijn gezicht. Donkere handschoenen. Sprak met een Haags accent. De man had een slank postuur.

Dader 2 is kleiner dan dader 1, ongeveer 1,70 meter a 1,80 meter lang. Deze man had een groot keukenmes in zijn handen. Hij droeg een basebalcap, donker van kleur met iets geels aan de voorzijde, (gele rand oid) Hij droeg een donkere sjaal voor zijn gezicht. Een groenkleurige jas, lichter dan legergroen, Het was een winterjas die tot zijn heupen kwam. De man droeg een donkere capuchon over zijn hoofd, vermoedelijk van een hoody onder zijn jas. De man droeg een donkere trainingsbroek, mogelijk van het merk Adidas. Donkere sportschoenen. Deze man sprak ook met een Haags accent. Een normaal postuur en iets dikker dan dader 1.

Beide daders waren vermoedelijk blank.

Vlak na de overval is in de omgeving van de Oude Haagweg een scooter gezien. De bestuurder van de scooter kwam uit de richting van der Goeslaan, pal naast de Domino’s en reed in de richting van de Oude Haagweg. Op de hoek werd hij min of meer gedwongen om te stoppen. De bestuurder reed echter snel weg. De recherche komt graag in contact met de bestuurder van de scooter.

Vragen

Zaaknummer

2016079855

Datum delict

19th March, 2016

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht