Den Haag – Gezocht – Inbraak bedrijf Alexanderstraat Den Haag

Een man wordt gezocht voor een inbraak bij een kantoor aan de Alexanderstraat in Den Haag. Hij staat op camerabeelden.1 min


Omschrijving

Op donderdag 10 maart komt een man binnen in het kantoor van de manager. Hij doorzoekt de kast en haalt daar een telefoon uit. De man is hierbij niet alleen, hij praat namelijk tegen iemand en geeft de telefoon aan een persoon die buiten beeld blijft. In het daarop aansluitende weekend is het weer raak in hetzelfde kantoorpand. Op vrijdag 11 maart vertrekt de laatste medewerker. Aan het eind van het weekend, zondag 13 maart rond 9 uur ’s avonds, wordt hij gebeld met de mededeling dat er is ingebroken. Er blijkt contant geld en een flinke hoeveelheid cadeaubonnen verdwenen te zijn.

De verdachte van de inbraak op 10 maart is een blanke man met een zwart jack, een zwarte pet met logo, een blauwe trainingsjack met logo en een spijkerbroek. Wellicht is hij ook betrokken bij de inbraak in het weekend van 11 maart.

Vragen

Kent of herkent u de man op de beelden en/of heeft u misschien een idee over wie de persoon buiten beeld is? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Jan Hendrikstraat via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

 

Zaaknummer

2016072614

Datum delict

9th March, 2016

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht