Den Haag – Gezocht – Diefstal van dure zonnebrillen Den Haag

Op zaterdagmiddag 27 mei stopten twee vrouwen en een man drie merkzonnebrillen in een tas en liepen hierna, zonder af te rekenen, de zaak uit.

Omschrijving

Op de camerabeelden van de brillenzaak in winkelcentrum Het Kleine Loo is goed te zien dat het drietal rustig rondkijkt en dat ieder, stuk voor stuk, een bril pakt en deze in een tas stopt. De brillen hebben samen een waarden van rond de 1250 euro. Mogelijk is de tas geprepareerd, waardoor het alarmsysteem van de zaak niet is afgegaan. 

Vragen

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze diefstallen? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Update

Op dinsdag 20 juni hebben we de beelden van deze diefstal al getoond op Team West. Na de uitzending is een van de vrouwen herkend. Zij is vervolgens aangehouden en heeft inmiddels een verklaring afgelegd over de diefstal. De vrouw die is aangehouden is uiteraard onherkenbaar gemaakt. We zijn nu dus nog steeds op zoek naar de andere vrouw en naar de man.

Zaaknummer

2017150394

Datum delict

26th May, 2017

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht