Den Haag – Gezocht – Diefstal telefoon uit winkel centrum Den Haag

Op 2 juni zijn een man en een vrouw in beeld als zij een dure smartphone stelen in een winkel in het centrum van Den Haag.

Omschrijving

In eerste instantie tonen de man en de vrouw interesse in de telefoon en laten zij deze door een medewerkster van de winkel uit de vitrine halen. Eenmaal bij de kassa wordt de medewerkster aan de praat gehouden en haalt de man de telefoon uit de verpakking. De telefoon wordt dan uit het zicht gelegd waarna de man het doosje weer sluit. De vrouw pakt dan ongezien de telefoon onder zijn arm vandaan en stopt hem weg. Daarna lopen ze nog door de zaak en bekijken wat andere producten. De vrouw zegt uiteindelijk tegen het personeel dat ze van de koop van de telefoon afzien en de twee verdachten verlaten hierna de winkel. Als de medewerkster het doosje van de telefoon wil terugzetten, voelt het licht aan. Dan blijkt dat de telefoon, een Samsung Galaxy S9, gestolen is. 

Vragen

Tips? Bel de politie.
Herkent u de verdachten? Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

Zaaknummer

2018173585

Datum delict

1st June, 2018

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht