Den Haag – Gezocht – Diefstal poststuk/ mishandeling Sportlaan Den Haag

Een postbode in Den Haag werd op zaterdagochtend 16 december 2017 op een gewelddadige manier beroofd van een specifiek poststuk. Later bleek hierin een nieuw aangevraagde bankpas te hebben gezeten, waarmee geld werd opgenomen van de gedupeerde.

Omschrijving

Die ochtend werd de postbezorger eerst aangesproken door een onbekende man die hem naar post vroeg voor een specifiek huisnummer aldaar. De bezorger gaf de post niet af en werd even later bij deze woning op een gewelddadige manier beroofd van, naar later bleek, een specifiek poststuk met pinpas. De bewoners waren hier niet van op de hoogte en ontdekten dat er diverse keren was gepind van hun rekening. Van de pintransacties zijn camerabeelden. Het is nog niet duidelijk of hierbij ook de verdachte van de beroving te zien is. 

Signalement verdachte beroving
De verdachte heeft een donkere huidskleur, is tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.80m a 1.85m lang. Hij is atletisch gebouwd en sprak accentloos Nederlands. Hij droeg een zwarte parkajas met een capuchon met een witte rand van schapenwol, een strakke blauwe spijkerbroek en witte sneakers. 
 

Vragen

Tips? Bel de politie
Herkent u de verdachten, bent u getuige geweest van de beroving, of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Zaaknummer

2017364813

Datum delict

16th December, 2017

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht