Den Haag – Gezocht – Diefstal met geweld Leyweg Den Haag

Op vrijdagmiddag 23 februari werd uit een telefoonwinkel aan de Leyweg in Den Haag, een dure smartphone gestolen. Op zijn vlucht gebruikte de verdachte geweld tegen de verkoopmedewerkster waardoor zij met haar gezicht op straat viel en daarbij gewond raakte.

Omschrijving

Op camerabeelden is de verdachte binnen in de zaak te zien terwijl hij in gesprek is met de  betreffende medewerkster. Na de diefstal van de mobiele telefoon vlucht hij op een fiets met donkere fietstassen richting de Fluitenbergstraat.

Signalement
De man is licht getint en ongeveer tussen de 1.80m en 1.85m lang. Hij droeg een bruine broek, een zwarte jas, een grijze muts en hij had een stoppelbaard. Misschien is het opgevallen dat hij ineens een nieuwe Samsung S8 in zijn bezit heeft, of is die mobiele telefoon iemand te koop aangeboden. 

Vragen

Tips? Bel de politie
Herkent u de verdachte, weet u waar deze man verblijft of heeft u andere tips in deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

Zaaknummer

2018050384

Datum delict

22nd February, 2018

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht