Den Haag – Gezocht – Beroving prostituee Den Haag

Een nog onbekende man wordt gezocht omdat hij samen met iemand anders een prostituee heeft beroofd op de Hunsestraat in Den Haag. Wie herkent hem?

Omschrijving

De vrouw was op maandagavond 9 mei aan het werk in haar kamer in de passage aan de Hunsestraat. Even na tien uur kwamen er twee mannen bij haar kamer die samen naar binnen wilden, maar de vrouw gaf aan dat er maar één man tegelijk haar kamer in mocht. Toen kwam er inderdaad één naar binnen, maar die pakte de prostituee wel gelijk stevig vast waardoor ze op de grond viel en hij eiste geld van haar.

Op dat moment kwam ook de andere man naar binnen. Voor de vrouw een ontzettend bedreigende situatie geweest; ze kon ook geen alarm slaan. Uiteindelijk heeft ze verteld waar haar geld lag en daarmee zijn de mannen vertrokken, maar niet voordat één van hen de vrouw nog een harde vuistslag tegen haar hoofd gaf.

Op de camerabeelden uit de passage van de Hunsestraat zijn de twee mannen te zien. Eén van hen is onherkenbaar gemaakt omdat zijn identiteit bekend is. Wie herkent de tweede man?

Vragen

Zaaknummer

2016130135

Datum delict

8th May, 2016

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht