Den Haag – Gezocht – Babbeltruc met pinpas Laan Den Haag

Van de rekening van een 72-jarige meneer wordt bijna 1000 euro opgenomen, kort nadat zijn pasje is gestolen bij het afrekenen van een parkeerkaartje bij het ziekenhuis HMC Westeinde. De verdachte is te zien op camerabeelden.

Omschrijving

Het slachtoffer werd geduwd terwijl hij bij de parkeerautomaat wachtte tot zijn kaartje tevoorschijn zou komen. Op dit moment stonden er meer mensen achter hem te wachten. Door de duw laat hij zijn mapje met pasjes op de grond vallen. De man achter hem raapt ‘behulpzaam’ zijn spullen op en wordt door het slachtoffer nog hiervoor bedankt. Als meneer daarna thuis probeert in te loggen op de site van de bank, lukt dit niet. Dan blijkt dat er een groot bedrag van zijn rekening is gehaald. De verdachte is in beeld als hij met de gestolen pas pint bij de geldautomaat aan de Laan in het centrum van Den Haag. 

Vragen

Herkent u de verdachte? Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de tiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

Zaaknummer

123456789

Datum delict

16th October, 2018

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht