Den Haag – Gezocht – 56-jarige vrouw door misdrijf om het leven gebracht in Scheveningse Bosjes

Op zaterdag 4 mei rond 15.40 uur troffen voorbijgangers langs het Galgenpad in de Scheveningse Bosjes in Den Haag een overleden vrouw aan. Uit onderzoek bleek dat de 56-jarige vrouw met geweld om het leven was gebracht. De politie zoekt getuigen die de vrouw die bewuste middag in de Scheveningse Bosjes hebben gezien.

Omschrijving

Het slachtoffer verliet zaterdagmiddag 4 mei tussen 14.30 en 15.00 uur haar woning aan de Nicolaistraat in de Haagse wijk Duinoord. Zij ging op dat moment haar hondjes uitlaten in de Scheveningse Bosjes, zoals ze iedere dag deed. Rond 15.40 uur meldden voorbijgangers dat zij het lichaam van een vrouw hadden aangetroffen langs het Galgenpad, niet ver vanaf de Scheveningseweg en de Professor B.M. Teldersweg en vlakbij de tennisbaan. 

Hondjes
Het slachtoffer had twee hondjes bij zich. Een van de honden, een zwarte labrador, is gehandicapt en loopt in een looprekje. Het andere hondje is klein en wit van kleur. De vrouw reed op een fiets met een mand voorop en achterop.  De Scheveningse Bosjes is een populair gebied om te wandelen, sporten of om honden uit te laten. Mogelijk zijn deze honden, in combinatie met hun baasje, iemand opgevallen.

 

 

Vragen

Tips? Bel de politie
Heeft u informatie over het slachtoffer en haar bezoek aan de Scheveningse Bosjes op zaterdagmiddag 4 mei? Misschien is het iemand opgevallen dat zij daar samen met iemand liep of dat iemand haar aansprak. De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapptiplijn op 06-10000012. In deze zaak is het Team Criminele Inlichtingen bereikbaar op 06-57876279.

Zaaknummer

2019120569

Datum delict

4th May, 2019

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht